Twoja przeglądarka jest przestarzała! Najnowszą wersje możesz pobrać tu
Chleb z 5 Zbóż Bez Drożdży
Chleb z 5 Zbóż Bez Drożdży

Bogaty w antyoksydanty, witaminy z grupy B, a także przyczynia się do łatwiejszego przyswajania glutenu. Dzięki długiej fermentacji poprawia trawienie, zawiera aminokwasy niezbędne, a także unikalny smak i aromat, którego nie powtórzy pieczywo przemysłowe na drożdżach. Połączenie mąk pięciu zbóż gwarantuje ciasto bogate w witaminy i minerały, a wydłużony rozrost poprawia miękisz oraz jakość skórki.

1500 g (1,5 kg)

Zakwas żytni (mąka żytnia, woda) i zakwas pszenny (mąka pszenna, woda) pszenny. Mąka orkiszowa typ 700, mąka jęczmienna, mąka owsiana, mąka pszenna typ 750, woda, sól, słód żytni ciemny.

Inne produkty